цікавить машина опель зафіра. не старше 15 років, не луплена з кожного боку. як5 хтось має пропозиції - слухаю
Купівля б/у авто
Сообщений 1 страница 8 из 8
Поделиться22021-11-05 11:27:11
привіт. не мороч собі голову і шукай на сайтах де продають бу авто. заходиш до прикладу на Декспенс https://www.dexpens.com/Automarket/Opel/Zafira . вводиш шо хочеш купити опель зафіра бу, зириш варіанти і зупиняєшся на якомусь одному. якшо непомиляюсь опель зафіра бу може коштувати тисяч 5 доларів
Поделиться32022-09-26 11:25:45
цікавить машина опель зафіра. не старше 15 років, не луплена з кожного боку. як5 хтось має пропозиції - слухаю
15 лет это немаленький срок. В каком там состоянии будет находиться эта машина? Хотя конечно, тут еще зависит от аккуратности владельца, от километража и проч.
Но в любом случае, я бы лучше брал авто из салона, новое. Со страховкой и прочими плюшками.
Единственное исключение, если это будет ваше первое авто. Тогда да, можно взять подержанное, поездить на нем годика 2-3, набраться водительского опыта... Затем сдать это авто в срочный автовыкуп киев avtovykup-kiev.com/ и купить новое. Я именно так и сделал в свое время.
Поделиться42022-09-27 23:49:09
сейчас с Европы намного выгоднее покупать
Поделиться52022-09-29 23:38:42
Увидел у друзей и решил купить себе видеорегистратор 2 камеры Aspiring GT21 Dual FHD -компактные размеры, отличное качество картинки и стоит всего 1500 грн
Поделиться62022-09-30 13:05:41
А я недавно собі придбав у офіційному автосалоні Мерседес новий автомобіль AMG GLE Coupe, на сайті mercedes-benz докладніше можете дізнатись про його технічні характеристики та вартість. Авто максимально адаптоване для наших доріг, відчуваєш себе комфортно за кермом при будь-якій погоді. Рекомендую.
Поделиться72022-11-22 14:11:42
Головне враховувати от реально всі переваги і можливості, от тоді точно буде простіше
Поделиться82022-11-22 14:13:51
Побачивши теперішні ціни на нове авто в працюючих салонах в Україні, одразу вирішив, що буду шукати та купувати автомобіль у Європі, щоб потім доставити його сюди. Але в мене зовсім не було часу самому цим займатись. Хотілось це зробити через надійну компанію, якщо така є. Поспілкувавшись на роботі, мені дали пораду скористатись послугами компанії Варта, яка як раз займається пригоном авто в Україну https://varta.ua/ вирішили спробувати і не пожалкували, все супер!