Колоноскопія завжди викликала у мене страх і тривожність. Я знала, що ця процедура важлива для здоров'я, але страх перед нею заважав мені зробити крок у відвідуванні лікаря. Проте, коли мій лікар порадив мені звернутися до приватної клініки для проведення колоноскопії, я вирішила спробувати і не пошкодувала.

Вже з першого моменту візиту до клініки DENIS я відчула, що тут дбають про пацієнтів. Персонал був дуже привітним і доброзичливим, і це допомогло мені зняти тривогу. Лікар, який проводив колоноскопію, відповідав на всі мої питання та роз'яснював процедуру кожен її етап. Він виявився дуже професійним і співчутливим, що робило цей візит набагато менш страшним.

Щодо самої процедури, вона пройшла дуже гладко та безболісно. Усе обладнання було сучасним і надійним, що давало відчуття безпеки. Лікар та медичний персонал дбали про моє комфортне самопочуття під час процедури, завдяки чому я відчувала себе спокійно.

Після закінчення колоноскопії лікар надав мені докладний звіт та поради щодо подальшого догляду за моїм здоров'ям. Я була вражена великим рівнем професіоналізму і уважності до мене як пацієнта.

Загалом, цей візит до приватної клініки ДЕНИС залишив приємні враження. Відчуття турботи, професіоналізму лікарів і сучасне обладнання зробили цей досвід значно менш страшним, ніж я очікувала.